Basis Homeopathie voor iedereen op een moderne manier!

 

Ik vind dat we in dit moderne tijdperk zowel de reguliere als de complementaire zorg nodig hebben om onze gezondheid goed te kunnen onderhouden.

Ik ben qua origine Plantenziektekundige (Universiteit te Belgrado) en was altijd geïnteresseerd in de medische wereld.  Zodoende kwam ik terecht in de farmaceutische industrie.  Op een gegeven moment kwam ik achter dat mijn “vertrouwde”  paracetamol toch niet alles kon oplossen. Toen kwam Homeopathie toevallig op mijn pad ... en het werkte als een spier. Hm?

 

Mijn wetenschappelijk opgeleide geest kon het niet bevatten. Huh?

Later bleek dat er met Homeopathie veel meer mogelijk was dan wat ik ooit voor mogelijk hield. Daar wilde ik me graag "in verdiepen".

 

Mijn ongeloof en wanhoop waren groot toen ik begreep dat de waardevolle Homeopathische kennis voor dagelijkse situaties heel moeilijk toegankelijk was, gescatterd op internet lag, bedekt door het stof van de afgelopen eeuwen… Het zal maanden duren, dacht ik, voordat ik het snap en ga toepassen.

Vanuit verontwaardiging en passie (ah, ja, ik ben een ontzettend nieuwsgierig type) ben ik begonnen aan de 6 jaar durende opleiding tot Klassiek homeopaat aan de Academie voor Klassieke Homeopathie te Zwolle.

..'Om mezelf en mijn familie te kunnen helpen', dacht ik in de eerste instantie…tot ik begreep hoe groot Homeopathie eigenlijk is.

Zo'n belangrijke kennis moest ik met andere mensen delen.

 

Homeopathie gaf me de handvaten om de simpele kwalen “zelf” te lijf te gaan. Het is geen tovenarij, natuurlijk, maar het kan je leven aanzienlijk makkelijker en veiliger maken. Speelser ook nog…

...en dat allemaal zonder chemische middelen en zonder bijwerkingen,

…zonder dure medicijnen en met doeltreffend resultaat…

 

Mijn trainingen zijn 

  • no-nonsense trainingen
  • voor moeders met drukke gezinnen (die geen uren tijd hebben in schoolbanken te zitten)
  • direct toepasbare kennis, zonder theoretisering, wel met alle informatie die je nodig hebt om tot de juiste keuze van het middel te komen.

 

Als je ooit vitamine C hebt geslikt, hoor je ook Homeopathie te kennen, is mijn overtuiging.  En ik ga je ermee helpen!

In Homeopathie wordt elk herstelproces een spannende magische reis. Die gun ik je van harte.

Wil je een nieuwsbrief vol tips en tricks voor zelfhulp met Homeopathie van mij ontvangen? Schrijf je dan in.

Homeopathie consult Amsterdam Homeopathisch middel behandeling gezondheid Tatjana Homeopaat Tatjana Amsterdam Hoemopathy Homeopathie Tatjana

Weet jij, eigenlijk welk homeopathisch middel je, onderweg naar ziekenhuis, aan je oude moeder moet geven als die per ongeluk van de trap was gevallen om haar leed te verzachten en haar herstel te versnellen?

Kwalificaties

  • Het diploma voor Medische Basiskennis, geaccrediteerd door CPION, een officiële SHO-register opleiding, volgens de Plato-eisen In Nederland
  • Het diploma Klassiek homeopaat op de Academie voor Klassieke Homeopathie in Amsterdam/Zwolle. 
  • Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl).

De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

  • De NVKH is aangesloten bij koepelorganisatie RBCS (www.rbcz.nuRegister beroepsbeoefenaren complementaire zorg.