GRATIS ADVIESSESSIE

 

Dit is een persoonlijk (1 op 1) gratis gesprek via video call waarbij ik je advies geef over welk homeopathisch middel past bij jouwe ACUTE allergische (HOOIKOORTS) klachten  en je allergieklachten kan verhelpen.

 

Het gesprek is voornamelijk bedoeld voor de mensen die op mijn maillijst staan en al bekend zijn met mijn Gratis e-boek "Hooikoortsvrij met Homeopathie" of "De Magie van Thuis Homeopathie".

 

Ik geef 2 keer per maand de mogelijkheid om dit gesprek ten waarde van 77,- euro voor 0,-euro in te plannen.

 

Aanmelden via: tatjana@homeopathie020.nl

 

Deze sessie bestaat uit:

  • voorbereidingsdeel

waarbij je een korte vragen lijst krijgt met het verzoek om jouw acute allergieklachten zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven. Deze lijst dient uiterlijk 48 uur voor de geplande sessie ingediend te worden, zodat ik goed naar je klachtenpatroon kan kijken en jou van de waardevolle informatie tijdens ons gesprek kan voorzien. 

 

  • 30 min gesprek via beeldbellen

waarbij we je klachten nogmaals goed bespreken  en ik je van een advies voorzie over het middel dat precies bij je klachten past zodat je het direct kan gebruiken om de klachten weg te nemen.

Ik beoordeel daarbij je klachtenbeeld en geef aanvullend advies, indien dat nodig is.

 

  • einde gesprek

waarbij ik een advies geef over wat homeopathie in jouw specifieke situatie zou kunnen betekenen.  IK geef dan op basis van deze korte sessie mijn eerste inschatting over het vervolgtraject wat bij jou past. Het vervolgtraject is, in de meeste gevallen, gericht op de behandeling van de chronische allergietoestand, zodat de acute klachten volgend jaar verminderen of verdwijnen.

Je kan al je vragen gerust stellen.